Over Saskia

SaskiaBuis_Bureau-Buis-contact

Sterke zelfbewuste vrouwen

Met vrouwen werken aan hun persoonlijk leiderschap is mijn passie. Ik werk graag samen met sterke, zelfbewuste vrouwen die dichtbij hun gevoel durven te blijven. Mijn ervaring is dat in je zoektocht je lijf je de weg wijst. Alles wat je wilt weten over jezelf, gebeurt in je lijf. Het is er allemaal in de ontmoeting.

Op zoek naar mijn plek

Ik ben lang op zoek geweest naar mijn plek. Op het pad dat mij gekozen heeft, kwam ik naast liefde en geborgenheid ook verlies en eenzaamheid tegen. Ik was er lange tijd niet zeker van of er wel een plek voor mij was. Wat me bij mijn persoonlijke zoektocht heeft geholpen, is mijn grote verlangen naar heelheid en inzicht. Ik wilde persé begrijpen en kunnen verklaren waarom mijn leven ging zoals het ging. Mijn pijn inspireerde me om een reis naar binnen te maken.

Lange reis

Het werd een lange reis door onbekend terrein die nu al 40 jaar duurt. Hard werken was het ook. Met behulp van psychologen bracht ik eerst mijn innerlijk leven in kaart. Daarna volgde ik diverse opleidingen die me keer op keer confronteerden met mijn eigen verwondingen. Stukje bij beetje leerde ik mezelf kennen.  Mijn plek heb ik gevonden als dochter, als moeder en als vrouw.

Het werk is nooit klaar, maar iedere dag  luister ik meer naar de roep van mijn ziel.